Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 

Jo & Emile Sluiten

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Het bestelde artikel voldoet niet aan mijn eisen, wat nu?

Van zodra u uw bestelde goederen bij u thuis ontvangt, maar deze echter niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kan u ze terug aan ons toesturen – zie algemene voorwaarden en retourvoorwaarden.

Waar kan ik met mijn klachten terecht?

Heeft U een bepaalde klacht, klein of groot, betreffende onze webshop, aflevering enz,… Laat het ons dan zo snel mogelijk weten . Stuur een mail naar info@jo-emile.be of bel +32 (0)51 50 10 43 . Elke klacht wordt met de beste zorg behandeld .

Als ik vandaag bestel, wanneer wordt mijn bestelling dan geleverd?

Als u met bankkaart of creditcard betaald wordt het artikel de dag zelf of ten laatste de volgende dag verstuurd met Bpost.

Als u betaald via overschrijving op, versturen wij het de bestelling van zodra het bedrag op onze rekening staat.

Kan ik in de winkel omruilen?

Artikelen die via onze webshop zijn aangekocht , kunnen ook in onze winkel omgeruild worden .

Artikelen aangekocht in onze winkel kunnen omwille van technische redenen niet via de webshop omgeruild worden .

Zijn alle artikelen die verkocht worden in de winkel ook te koop op de webshop?

Ja, alle artikels zijn zowel op de webshop als in de winkel te koop. Wij werken met een realtime stockbeheer zodat de voorraad in de winkel en op de webshop perfect afgestemd zijn.

Wat als ik een artikel kocht op de webshop dat net is uitverkocht?

Onze voorraad wordt bij elke verrichting volledig hernieuwd , maar soms is het toch mogelijk dat dit artikel op hetzelfde ogenblik in onze winkel wordt verkocht (deze kans is heel klein, maar niet onmogelijk ). Indien dit voorval zich voordoet , zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen . De keuze is dan volledig aan u of u het betaalde bedrag terug wenst door overschrijving op uw rekening of een ander artikel wenst aan te kopen .

Nog vragen?

U kan altijd telefonisch contact met ons opnemen op het nummer +32 (0)51  50 10 43  of een mailtje sturen naar info@jo-emile.be